Menu
A+ A A-

Maria Salonikidou

"Όταν οι πολλοί βάζουνε λίγο, γίνεται πολύ!"

                                                            Βέροια, 25-10-2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Όταν οι πολλοί βάζουνε λίγο, γίνεται πολύ!»

Το σημαντικότερο για εμάς, εκτός από το να κρατάμε άσβεστη τη φλόγα της παράδοσης, είναι να κάνουμε τα μικρά μας σωστά μέλη της κοινωνίας του αύριο. Την Κυριακή λοιπόν, η Σοφία Υφαντίδου, ένα δικό μας κορίτσι από την Ημαθία, πρωταθλήτρια με παγκόσμιες διακρίσεις στο έπταθλο, μας τίμησε με την παρουσία της συνοδευόμενη από τον προπονητή της κ. Μηνά Κυριάκο. Η Σοφία, με πρόσχαρη διάθεση μίλησε με τους μικρούς μας χορευτές για τις αξίες του αθλητισμού και της σωστής διατροφής στη ζωή μας, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον όλων.

Παράλληλα, κοινοποιήθηκε στους γονείς μια όμορφη κίνηση για τη δημιουργία παιδικών φορεσιών. Με πρωτοβουλία των χοροδιδασκάλων Μαρίας Δεμερτζίδου και Βαγγέλη Ιντζεβίδη αλλά και των υπεύθυνων τμημάτων Ελπίδας Κιατικίδου, Ζωής Κουρούκα και Βάγιας Παναγιωτίδου, δημιουργήθηκε ένας μικρός κουμπαράς με τον μεγάλο σκοπό να ραφτούν παιδικές φορεσιές για τα πολύ μικρά μας που δε στερούνται χορευτικής ψυχής αλλά, δυστυχώς, στερούνται ενδυμασίας. Ας θυμόμαστε τα λόγια ενός γέροντα: «Όταν οι πολλοί βάζουνε λίγο, γίνεται πολύ!»

Επίσης, υπενθυμίζουμε ότι την Κυριακή 29 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο μας «Παρακάθ». Είναι μια Κυριακή που την περνάμε με τη μεγάλη μας οικογένεια, την οικογένεια της Λέσχης. Στο μουσικό πρόγραμμα θα μας συνοδέψουν ο δικός μας Γιάννης Τσανασίδης, δάσκαλος λύρας της Λέσχης με την εξαιρετική Νατάσα Τσακηρίδου στο τραγούδι, καθώς επίσης και ο Λευτέρης Παπαδόπουλος, ο νέος δάσκαλος για τα μικρά μας τμήματα πάνω στο ποντιακό τραγούδι. Μέλη και φίλοι της Λέσχης παίρνουμε μαζί φαγητό και καλή διάθεση κι ερχόμαστε να γλεντήσουμε στο πολιτιστικό μας κέντρο στην οδό Λ. Πορφύρα 1 και ώρα 13:00, όπως παλιά!

Για το Δ.Σ.

   Ο Πρόεδρος                                                      Ο Γ. Γραμματέας

Σαρημιχαηλίδης Παύλος                                          Τουμπουλίδης Νικόλαος

2η Συνάντηση Σκίτσου

 

Βέροια, 19-10-2017

 

Συναντήσεις σκίτσου 2017 -2018

 

Το τμήμα σκίτσου της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας θα πραγματοποιήσει την δεύτερη του συνάντηση, το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017.

 

Οι νέοι φίλοι του σκίτσου στις 13:00-15:00

 

και το παλιό τμήμα στις 15:00 - 18:00.

 

Αν έχετε καλή διάθεση, αρκετή φαντασία και όρεξη για δημιουργία, ελάτε να σκιτσάρουμε βήμα- βήμα, την καθημερινότητα μας, τα στραβά και ανάποδα, με χιούμορ και πολύ γέλιο.

 

Τηλ. επικοινωνίας : 23310-72060 από Κυριακή έως Πέμπτη Ώρες : 5μμ- 9 μμ στην Γραμματεία της Ε.Λ.Β, Λ. Πορφύρα 1 στο Πανόραμα.

 


 

 


Δ.Τ 105η επέτειος απελευθέρωσης της πόλης της Βέροιας

Βέροια 16/10/2017


                                                               

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ    

      Την 105η επέτειο της απελευθέρωσής της από τον τουρκικό ζυγό γιόρτασε η Βέροια, τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017, με συμμετοχή κλήρου και λαού σε όλες της πανηγυρικές εκδηλώσεις.

      Η Οθωμανική περίοδος για τη Βέροια που ξεκίνησε το 1430, όταν η πόλη κατελήφθη οριστικά από τους Οθωμανούς και από τότε τη Βυζαντινή Βέροια οι Οθωμανοί την ονομάζουν και «Καρά Φεριέ» (Karaferye) αντιμετωπίζει μια νέα πραγματικότητα όπου η ταπείνωση, ο εξευτελισμός, ο βιασμός της ανθρώπινης προσωπικότητας είναι καθημερινό γεγονός.

      Η απελευθέρωση της Βέροιας στις 16 Οκτωβρίου 1912 αποτελεί το κομβικό σημείο κατά το οποίο η πόλη απαγκιστρώθηκε από την άλλοτε μεγάλη και ισχυρή Οθωμανική Αυτοκρατορία, ενώ λίγους μήνες αργότερα, με τη συνθήκη του Λονδίνου, εντάχθηκε οριστικά στον εθνικό κορμό του Ελληνικού Κράτους.

Η  Ε.Λ.Βέροιας  τιμώντας  και  μη ξεχνώντας  τους  προγόνους μας  που έδωσαν  και  τη  ζωή  τους  για  να ζούμε  σήμερα  ελεύθεροι  συμμετείχε στην  παρέλαση  δίνοντας   ηχηρό μήνυμα  ότι είμαστε έτοιμοι  όπου και όταν μας  χρειασθεί η πατρίδα.           

 

XΡΟΝΙΑ  ΠΟΛΛΑ  ΚΑΙ  ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ

 

 Για το Δ.Σ.

   Ο Πρόεδρος                                         Ο Γ. Γραμματέας

Σαρημιχαηλίδης Παύλος                           Τουμπουλίδης Νικόλαος

1η Σκίτσο..συνάντηση

Βέροια, 25-09-2017 

Οι μικροί και μεγάλοι φίλοι του σκίτσου στην Εύξεινο Λέσχη Βέροιας, κάνανε την πρώτη τους σκιτσο...συνάντηση.

Όχι μόνο συναντήθηκαν, μίλησαν, αντάλλαξαν ευχές και αναμνήσεις του καλοκαιριού, αλλά σκιτσάρανε και περάσανε δημιουργικά ένα 3ωρο στην φιλόξενη στέγη της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας. Οι φίλοι του σκίτσου δημιούργησαν τα σκίτσα τους με θέμα την γυναίκα ( οι παλιοί), αλλά και το δάσος ανφάς και δύο δέντρα να μιλάνε ( οι νέοι), με την καθοδήγηση του γνωστού Πόντιου σκιτσογράφου Δημήτρη Νικολαΐδη.

Στην πρώτη συνάντηση του σκίτσου, εκτός από τον υπεύθυνο του τμήματος και ο Γ. Γραμματέας της Ευξείνου Λέσχης κ. Τουμπουλίδης Νικόλαος, καλωσόρισε τους φίλους του σκίτσου και τους υποδέχτηκε στον χώρο του, επίσης παραβρέθηκε και ο πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης κ. Σαρημιχαηλίδης Παύλος,   ο οποίος υποσχέθηκε την επόμενη φορά να σκιτσάρει και να δημιουργήσει το δικό του σκίτσο.

Επόμενη συνάντηση 21/10/2017

12:00-3:00 νέοι

3:00-6:00 παλιοί

Οι εγγραφές συνεχίζονται για όποιον θέλει να συνταξιδέψει με την παρέα του σκίτσου, στο όμορφο ταξίδι της τέχνης, με βάρκα την Εύξεινο Λέσχη Βέροιας.

Τηλ. επικοινωνίας : 23310-72060 από Δευτέρα έως Πέμπτη Ώρες : 5μμ- 9 μμ στην Γραμματεία της Ε.Λ.Β, Λ. Πορφύρα 1, Πανόραμα.

 

Δραστηριότητες Δ' τριμήνου της Ε.Λ.Β.

Ανακοινώνονται οι κύριες δραστηριότητες του Συλλόγου μας για το Δ’ τρίμηνο του 2017.

16-10-2017 & 28-10-2017

Συμμετοχή της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας στις παρελάσεις για την απελευθέρωση της πόλης και την επέτειο του «ΟΧΙ».

25-11-2017

Ετήσιος χορός της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας.

17-12-2017

Εορταστική εκδήλωση τμημάτων εν όψει των γιορτών.

24 & 31-12-2017

Κάλαντα στις Αρχές της πόλης.

30-12-2017

Αναβίωση του εθίμου των «Μωμόγερων» στην πόλη της Βέροιας.

Θα καθορισθεί από την ΠΟΕ

Συμμετοχή της Ε.Λ.Β. στο 13ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών   στην Πάτρα.

Με τιμή,

Για το Δ.Σ.

                                               

Ο Πρόεδρος                                                                Ο Γ. Γραμματέας

   Σαρημιχαηλίδης Παύλος                                               Τουμπουλίδης Νικόλαος

Συναντήσεις σκίτσου 2017 -2018

Βέροια, 11-09-2017

Συναντήσεις σκίτσου 2017 -2018

Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, ήρθε η ώρα να συναντηθούμε για να επικοινωνήσουμε σκιτσάροντας. Όλα τα ωραία κάποια στιγμή τελειώνουνε, για να ξεκινήσουμε νέες δράσεις και να βάλουμε νέους στόχους. Το τμήμα σκίτσου της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας θα πραγματοποιήσει την πρώτη του συνάντηση το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου.

Οι νέοι φίλοι του σκίτσου στις 13:00-15:00

και το παλιό τμήμα στις 15:00 - 18:00.

Αν έχουμε καλή διάθεση, αρκετή φαντασία και όρεξη...όχι για φαγητό, αλλά για δημιουργία, ελάτε να σκιτσάρουμε βήμα- βήμα, την καθημερινότητα μας, τα στραβά και ανάποδα, με χιούμορ και πολύ γέλιο.

Τηλ. επικοινωνίας : 23310-72060 από Κυριακή έως Πέμπτη Ώρες : 5μμ- 9 μμ στην Γραμματεία της Ε.Λ.Β, Λ. Πορφύρα 1 στο Πανόραμα.

 Δημήτρης Νικολαΐδης

Δ.Τ Κλήδονας 2017

                                                       Βέροια, 27-06-2017

                                      

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

12ος χρόνος ΚΛΗΔΟΝΑΣ

- σο Κουμανίτς μερέα -

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις του Κλήδονα από την Εύξεινο Λέσχη Βέροιας.

Η Ε.Λ.Β. έχοντας πάντα ως βασικό της μέλημα τη διατήρηση και διάδοση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, διοργάνωσε για δωδέκατη συνεχή χρονιά την καλοκαιρινή πολιτιστική εκδήλωση «ΚΛΗΔΟΝΑΣ 2017», στο Κομνήνιο Βέροιας, το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017.

Η αθρόα συμμετοχή των μελών και φίλων της Λέσχης σε συνδυασμό με την τεράστια επιτυχία των προηγούμενων ετών, επιβεβαίωσε την καθιέρωση ενός σημαντικού πολιτιστικού θεσμού της ευρύτερης περιοχής μας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με παρουσιαστή της βραδιάς τον κ. Ασβεστά Βασίλη, ο οποίος κάλεσε στο βήμα τον Πρόεδρο της Λέσχης κ. Σαρημιχαηλίδη Παύλο, για ένα σύντομο χαιρετισμό. Ο πρόεδρος της Ε.Λ.Β καλωσόρισε και ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του και τη συνεχή στήριξή του στις δραστηριότητες της Λέσχης. Στη συνέχεια απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες, εκ μέρους του Δ.Σ αρχικά από την Α’ Αντιπρόεδρο κ. Χατζίδη Αικατερίνη στον κ. Ιντζεβίδη Αρχιμήδη που για 35 έτη υπηρέτησε τη Λέσχη από την θέση του γραμματέα και του ταμία και μετά από τον Πρόεδρο της Λέσχης στο Δήμαρχο Βέροιας, κ. Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη, για την στήριξή του στην Εύξεινο Λέσχη Βέροιας και σε όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους του Δήμου, όπως και για την καθοριστική του βοήθεια στην πραγματοποίηση του 9ου Παιδικού Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών της ΠΟΕ που πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας το 2016.

Μετά το παραδοσιακό «άναμμα της φωτιάς» πραγματοποιήθηκε η αναβίωση του εθίμου του Κλήδονα, από τους χορευτές όλων των τμημάτων. Ξεκίνησε το τραγούδι του Κλήδονα, οι χορευτές ανέβηκαν στην σκηνή, έριξαν τα στεφάνια στη φωτιά και στη συνέχεια πέρασαν από πάνω. Αποκορύφωμα της βραδιάς ο χορός Σέρρα, που συγκίνησε και ενθουσίασε το κοινό.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η βουλευτής Ημαθίας κ. Καρασαρλίδου Φρόσω, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ημαθίας κ. Τεληγιαννίδης Θεόφιλος, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Βέροιας κ. Παπαδόπουλος, κ. Λυκοστράτης και κ. Ασλάνογλου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας κ. Τσαπαρόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δήμου Βέροιας κ. Σιακαβάρας, κ. Μωυσιάδης, κ.Σουμελίδης και κ. Καγκελίδης, ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Β κ. Ορφανίδης, η Δημοτική Σύμβουλος Νάουσας και μέλος της ΔΙ.ΣΥ.ΠΕ κ. Μπαλτατζίδου, ο πρόεδρος της ΤΚ Τριποτάμου κ. Τσανασίδης, ο πρόεδρος της ΤΚ Πατρίδας κ. Σιδηρόπουλος, ο πρόεδρος του ΑΝ-ΔΥ Βέροιας κ. Κουμπουλίδης, εκπρόσωποι των πολιτιστικών και κοινωνικών φορέων του Νομού, το Σύλλογο Κοπανού «Η Μίεζα», το Σύλλογο Κρητικών Ν. Ημαθίας, τον Πολιτιστικό Αθλητικό Σύλλογο Πατρίδας «Ευστάθιος Χωραφάς», το Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Σταυρού «Η Πρόοδος», το Σύλλογο Ποντίων Μακροχωρίου, το Σύλλογο Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης, το Μορφωτικό Αθλητικό Σύλλογο «Η Καλλιθέα», τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ροδοχωρίου «Οι Κομνηνοί», το Σύλλογο Λευκαδίων «Τα Ανθέμια», το Σύλλογο Κομνηνίου, την Θρακική Εστία Βέροιας και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγ. Γεωργίου.

Το Δ.Σ. της Λέσχης αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει για ακόμη μια φορά αρχικά τους κατοίκους του Κομνηνίου για τη ζεστή τους φιλοξενία και έπειτα όλους τους συντελεστές που συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία της εκδήλωσης, αρχίζοντας από τα μέλη και τους φίλους της Ε.Λ.Β και καταλήγοντας στους σημαντικότατους υποστηρικτές και χορηγούς, που πάντα βρίσκονται στο πλευρό της.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά όλους τους χορηγούς επικοινωνίας, τις εφημερίδες, «Ημερήσια», «Βέροια», «Εύξεινος Πόντος», «Στη Φάκα», τις ιστοσελίδες verianet.gr για την κάλυψη της βραδιάς, inveria.gr, veriotis.gr, efxinospontos.gr, e-pontos.gr, pliroforiodotis.gr, 24oresimathia.gr, imathia-live.blogspot.gr, arive.gr, naousanews.gr, naouseika nea,καθώς και το ATLAS TV για την τηλεοπτική κάλυψη της εκδήλωσης.

 

                   ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΥ ΑΓΟΡΑΣ

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης «ΚΛΗΔΟΝΑΣ 2017» στις 24/6/2017, οι αριθμοί που κληρώθηκαν από τη λαχειοφόρο αγορά είναι οι εξής:

  1. 1918 Ένα τετραήμερο ταξίδι εντός Ελλάδας για ένα άτομο από το Γ.Γ Τουρισμού Α. Αλατσίδη.
  2. Ένα ετήσιο συμβόλαιο οδικής βοήθειας από την EXPRESSSERVICE.
  3. 1482 Ένα τετραήμερο ταξίδι εντός Ελλάδας για ένα άτομο από το Γ.Γ Τουρισμού Α. Αλατσίδη.
  4. 1853 Έναχαλίαπό ESTIA HOME COLLECTION.
  5. 1392 Δύο σετ βρύσες (μπάνιου –κουζίνας) προσφορά του Λυμούση Αντώνη.
  6. 1531 Ένα εξάμηνο συμβόλαιο οδικής βοήθειας από την EXPRESSSERVICE
  7. 2139 Ένα εξάμηνο συμβόλαιο οδικής βοήθειας από την EXPRESSSERVICE.
  8. 2442 Μια βδομάδα δωρεάνγεύμα προσφορά από το «ΜΑΜΑ ΠΕΙΝΑΩ».
  9. 1754 Μια διαμονή στην σουίτα στο ξενοδοχείο «LOZΙTSI» προσφορά από τον κ Ανδρέα Λαζαρίδη.

Με τιμή

Για το Δ.Σ. 

  Ο Πρόεδρος                                         Ο Γ. Γραμματέας 

Σαρημιχαηλίδης Παύλος                           Τουμπουλίδης Νικόλαος 

Δ.Τ Κρητικοποντιακή βραδυά

Βέροια, 28-06-2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017, ο Σύλλογος Κρητικών Ημαθίας και η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας, πραγματοποίησαν για πρώτη φορά στο Κομνήνιο Βέροιας μια μεγάλη Κρητικοποντιακή βραδιά με το σύνθημα «Πόντος και Κρήτη αντάμα». Κρήτες και Πόντιοι πάντρεψαν την κουλτούρα των ιδιαίτερων πατρίδων τους και παρουσίασαν ένα εντυπωσιακό γλέντι αφιερωμένο στην πλούσια πολιτιστική τους κληρονομιά.

Η βραδιά ξεκίνησε με την παρουσιάστρια της εκδήλωσης κ. Φωστηροπούλου Ηρώ να υποδέχεται τον κόσμο επισημαίνοντας την αδελφική σύνδεση των δύο Συλλόγων αλλά και τα κοινά στοιχεία που ενώνουν τους δύο πολιτισμούς.

Ακολούθως, χαιρετισμό απεύθυναν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητικών κ. Αλιγιζάκης Στυλιανός και ο Πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας κ. Σαρημιχαηλίδης Παύλος. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητικών χαιρέτισε με την μαντινάδα "Οι Πόντιοι και οι Κρητικοί όπου και αν βρεθούνε, πίνουνε τσίπουρο, ρακί και οι λύρες κελαηδούνε". Και οι δύο ευχαρίστησαν τον κόσμο για την παρουσία του και υποσχέθηκαν να συνεχίσουν την προσπάθεια και την επόμενη χρονιά.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Καρατζιούλα Νίκη, ο εκπρόσωπος του Διοικητή Ι Μεραρχίας κ. Τόλιος Απόστολος, ο Αντιδήμαρχος Βέροιας κ. Σοφιανίδης Γιώργος, η πρόεδρος ΔΕΥΑ Νάουσας κ. Λαζαρίδου Δέσποινα, εκπρόσωποι των πολιτιστικών και κοινωνικών φορέων του Νομού, από το Σύλλογο Πλατέως «Οι Κομνηνοί», το Σύλλογο Κοπανού «Η Μίεζα», την Εύξεινο Λέσχη Χαρίεσσας, το Σύλλογο Ποντίων Μακροχωρίου, την Θρακική Εστία Βέροιας, το Σύλλογο Ντόπιων Μακροχωρίου, το Ανθρώπινο Δυναμικό Βέροιας.

Αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε όλους τους συντελεστές που συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία της εκδήλωσης, αρχίζοντας από τα μέλη των δύο Συλλόγων και τους πάρα πολλούς φίλους και καταλήγοντας στους σημαντικότατους υποστηρικτές και χορηγούς χωρίς τη βοήθεια των οποίων δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί η βραδιά.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά όλους τους χορηγούς επικοινωνίας, τις εφημερίδες, «Ημερήσια», «Βέροια», «Εύξεινος Πόντος», «Στη Φάκα», τις ιστοσελίδες verianet.gr, inveria.gr, veriotis.gr, efxinospontos.gr, e-pontos.gr, pliroforiodotis.gr, 24oresimathia.gr, imathia-live.blogspot.gr, arive.gr, naousanews.gr, naouseika nea, καθώς και το ATLAS TV για την τηλεοπτική κάλυψη της εκδήλωσης.

               

                    Ο  Πρόεδρος   ΕΛ Βέροιας                                       Ο Πρόεδρος Συλλόγου Κρητικών

              Σαρημιχαηλίδης Παύλος                                                    Αλιγιζάκης Στυλιανός

Δ.Τ Μάθημα Σκίτσου

Βέροια, 17-05-2017 

ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ

Λόγω των Εκδηλώσεων Μνήμης της Ποντιακής Γενοκτονίας, η προγραμματισμένη συνάντηση σκίτσου που θα γινόταν το Σάββατο 20 Μαΐου, δεν θα γίνει.

Οι δράσεις για τις Εκδηλώσεις Μνήμης θα πραγματοποιηθούνε και την Κυριακή, για τον λόγο αυτό, όλοι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο πρέπει να τιμήσουμε και να μνημονεύσουμε τους προγόνους μας.

Η επόμενη νέα συνάντηση με τους φίλους του σκίτσου, θα ανακοινωθεί μέσα στον μήνα Ιούνιο.

Για το Δ.Σ.

  Ο Πρόεδρος                                          Ο Γ. Γραμματέας

Σαρημιχαηλίδης Παύλος                           Τουμπουλίδης Νικόλαος

Δ.Τ Εκδηλώσεις Μνήμης 2017

            Βέροια, 09-05-2017

                                                                       

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ 2017

ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ

 

Την Πέμπτη 18 Μαΐου 2017 και ώρα 8:30μ.μ. θα πραγματοποιηθεί λαμπαδηφορία στην πόλη της Βέροιας με σημείο εκκίνησης την πλατεία Δημαρχείου και κατάληξη στην Πλατεία Καπετανίδη.

Την Παρασκευή 19 Μαΐου 2017 θα πραγματοποιηθεί Αιμοδοσία  στον 1ο όροφο του Δημαρχείου Βέροιας σε συνεργασία με την κινητή μονάδα αιμοληψίας του Νοσοκομείου Βέροιας από τις 9:00 π.μ έως τις 13:00 μ.μ.

Την Κυριακή 21 Μαΐου 2017 και ώρα 9:30 π.μ. θα πραγματοποιηθούν οι Κεντρικές Εκδηλώσεις Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου σε επίπεδο νομού, στην πόλη της Νάουσας.

Παρακαλούνται τα μέλη και οι φίλοι της Λέσχης για την μαζική συμμετοχή στις εκδηλώσεις εν όψει της ημέρας Μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού.

  

 

Για το Δ.Σ.

 

Ο Πρόεδρος                                                                Ο Γ. Γραμματέας

 

 

       Σαρημιχαηλίδης Παύλος                                               Τουμπουλίδης Νικόλαος

 

 

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Συνδεδεμένοι επισκέπτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 103 επισκέπτες και κανένα μέλος