×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 49
Menu
A+ A A-

Αριθμός φύλλου 201 - Ιανουάριος - Φεβρουάριος - Μάρτιος 2014

Για 7η συνεχόμενη χρονιά συνεχίζεται η καλαίσθητη έκδοση του Ημερολογίου από την Εύξεινο Λέσχη Βέροιας. Η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας επικροτώντας κάθε προσπάθεια των νέων και επιθυμώντας να προκαλέσει την διάθεση τους, για πλουσιότερη ενημέρωση, εκδίδει το Ημερολόγιο του 2014, με θέμα «Οι μεγάλοι Έλληνες του Πόντου», θέλοντας από τη μια να αναδείξει το ήθος, την ευγένεια, και τον ηρωισμό της ελληνικής ψυχής και από την άλλη να προκαλέσει, να ενισχύσει και να παροτρύνει ακόμα περισσότερους νέους να ασχοληθούν και να ενημερωθούν.
Αν και η επιθυμία όλων ήταν και η φετινή έκδοση να διανεμηθεί δωρεάν, το Δ.Σ. της Λέσχης αποφάσισε να προβεί στην πώληση του με τη συμβολική τιμή του ενός ευρώ ανά τεμάχιο (μια τιμή που δεν καλύπτει ούτε καν το κόστος του τυπογραφείου).
Μια απόφαση που πάρθηκε με στόχο την οικονομική στήριξη του ταμείου της Λέσχης και με συγκεκριμένο σκοπό τη συντήρηση του κτιρίου στο Πανόραμα. Το Δ.Σ. επίσης, θέλει να ευχαριστήσει όσους συνεργάστηκαν για την προετοιμασία και όσους στήριξαν τη νέα έκδοση, η οποία έχει ήδη εξασφαλίσει τον θετικό σχολιασμό και τις άριστες κριτικές.

επιστροφή στην κορυφή

Συνδεδεμένοι επισκέπτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 17 επισκέπτες και κανένα μέλος